Naon pissing?

Naon pissing? Aya jalma-jalma anu diaktipkeun ku cikiih, atawa rada awéwé, anu teu ngarubah cikiih maranéhanana. Canta tiasa ngalakukeun hal eta dina batur, atanapi ngan nyerat sareng lover of pissing bakal meunang tina éta ...