Kumaha sangkan papacangan?

Kumaha cara nyieun papacangan? Kami panginten nuju soré - kenal sareng kolotna kami. Nanging kajantenan sapertos kieu - aranjeunna ngajantenkeun aplikasi, aranjeunna sumping - aranjeunna nginum anggur, nyeuseup perak ogé aya. mawa inten coklat Pertunangan: kumaha ...