Kumaha tari balad?

Kumaha menari teu puguh? bersantai, nginum, sareng nari lancar !!!! tingali, candak, nempatkeun leungeun kana hiji ninggang, sareng anu aya dina taktak ... sareng bodo stomp .. ngalatih kana pacar anjeun ayeuna atanapi kumaha upami ...