Sergei dina basa béda

Sergey basa béda di dunya Arménia-Chuvash Seyran diucapkan Schirush. Edinoroshka direspon ogé pikeun nambahkeun ngaran ka Sergei anglisskom; Sir Gay 🙂 Jeung Bondaridze, Bondaryan, Bondarishvili, coopers, Bondarchuk ...

Naon gunung a?

Naon gunungna? Naékna sanés tina sanitari. gunung naon - Ieu mangrupikeun ujian tina Roh kami ... Pami nganggap yén urang nalukkeun aranjeunna, kanyataanna - aranjeunna nalukkeun urang gunung (gunung) bentuk anu positif ...