Salam kawinan anu indah

Babaturan anjeun ngagaduhan usaha anu serius sapertos ngadamel kulawarga. Abdi hoyong ngadukung aranjeunna dina hal anu penting ieu sareng ucapkeun sanés ngan ukur kecap anu pikaresepeun pikeun aranjeunna, tapi anggo salamet sareng ucapan salamet.