Naon ruku dua-tiered?

Naon anu baluk dua tingkat? Ieu disebut Bawang multi tiered Ngaran-nami séjén: Bawang anu tanduk, bawang Mesir, Bawang anu hirup Langsung Allium proliferum Kulawarga Liliaceae (Alliaceae) NKRI tina bawang anu multi tiered - Cina; dibawa ka Éropa ku wisatawan ...