naha kelenci maot?

naha kelenci maot? dahareun ieu ngajemput…. Kuring pikir coccidiosis ngalawan latar tukang tina kaleuwihan eupan succulent. Tanduran jarami atanapi jukut garing, henteu masihan kol pisan, milarian coccidiostatics. Pertanyaan bakal aya, nyerat sacara pribadi...

Naon cordyceps?

Naon cordyceps? anjeun terang game panungtungna urang? Ku kituna, di dinya jamur ngarumputkeun jalma, sareng dina kahirupan éta nganunkeun ukur serangga sareng ngajadikeun éta ngorondang ka panonpoé, kukituna ...

Naon saprotrophs?

Naon anu saprotroph? tina basa Yunani. sapros busuk sareng ... troph), organisme heterotrofik anu nganggo organik kanggo gizi. sanyawa awak mayit atanapi ékskrési sato. Ilubiung dina mineralisasi organik sanyawa, S. mangrupikeun penting ...

saha marabou

saha marabou Maranggung Marabou # 769; (lat. Leptoptilos) mangrupakeun sabangsara tina manuk ti kulawarga Stork, anu ngawengku tilu spésiés Manuk tina genus marabou rupa-rupa ukuran ti 110 kana 150, tingali ...

naon getih getih?

naon getih getih? Engkol ngaran umum di cacing. warna beureum jentik reungit ngahontal panjang 25 mm. Anjeunna hirup di silt anu diwuwuhan sareng balong tatangkalan, situ na aliran, rummaging dimana maranéhna nimu diri ...

Saha nautilus?

Saha nautilus? Aya kelompok sapertos ieu, ayeuna Yu-Peter, upami anjeun terang yen) nautilus pompilius, grup sareng Vyacheslav Butusov, populér di taun 90, Ayeuna éta henteu kitu. lagu e ditiup ...

Naon ngajadikeun mol?

Naon ngajadikeun mol? éta muncul ti jalan, anu tiasa ngapung, ngantepkeun endog di karpét sareng ngapung jauh. Pikeun nyingkahan hal, meuli sadaya rupa panyalindungan tina moth. bal contona ...