Saha Fenech?

Saha Fenech? Ieu sato sato ceuli anu tinggal di gurun. Sato sato anu luar biasa anu tiasa salamet dina panas, sareng moro. Ceuli gedé mangrupikeun jenis lokét anu nyekel gerakan sakedik dina makan malam hareup ...