Kumaha cara nungkulan kakurangan vitamin spring

Musim semi parantos sumping. Isuk-isuk manuk-manuk nyanyi di luar jandela, tapi éta hanjakalna hudang, sareng saurna teu aya kakuatan anu cekap. Sering aya raos yén énjing anjeun tiasa nyingkirkeun tiis.

Ngalawan kakurangan vitamin dina cinyusu tanpa ubar

Anjeun sering tiasa ngadangu yén kuku anjeun mimiti ngiringan, mesék kulit anjeun, sareng rambut anjeun bakal ragrag. Irrability muncul, wanda anu goréng, panyakit kronis langkung parah, jsb. Sadaya anu di luhur mangrupikeun gejala kakurangan vitamin spring.

Kumaha nguatkeun awak dina musim semi?

Nguatkeun awak sareng vitaminKakurangan vitamin mangrupikeun kaayaan dimana awak teu cukup vitamin. Mindeng ieu ngagaduhan kalemahan kekebalan, anu salajengna bakal ngakibatkeun palanggaran panyakit kronis, ogé kamungkinan anu luhur munculna sagala rupa panyakit viral.

Tangtosna, pikeun kapastian anu langkung ageung kana kaayaan ieu sanés ngabarengan panyakit anu bahaya, langkung saé pikeun tés. Tapi dokter nyayogikeun statistik anu 85% tina jalma kakurangan vitamin dina usum semi.

Anjeun tiasa lereskeun kaayaan kalayan bantosan sagala rupa kompléks multivitamin sareng mineral. Tapi henteu langsung ngajalankeun kana apoték sareng ngaluarkeun jumlahna ageung. Anjeun tiasa nambihan asupan vitamin dina awak kalayan bantosan produk anu di unggal bojo di dapur.

Kakurangan vitamin dina cinyusu - decoctions bakal ngabantosan

Sate awak sareng jumlah gizi anu diperyogikeun, anjeun tiasa nginum inuman. Dina waktos anu sami, Teh sareng kopi éta leuwih hadé pikeun ngagentos kaldu rosehip, compote buah garing atanapi infusions buah viburnum.

Kakurangan vitamin dina cinyusu - decoctions bakal ngabantosan

Hal ieu kacida kapaké pikeun awak nyéépkeun jus anu siap-siap ti sababaraha jinis sayuran sareng buah. Saatos dipintal diperyogikeun pikeun inuman éta lima belas menit. Ku alatan éta, pikeun jus masa depan henteu perlu dilakukeun.

Aya loba vitamin dina persiapan herbal, aranjeunna bakal ngabantosan anjeun kakurangan vitamin spring kakurangan. Resep handap bantosan saé. Lingonberry, daun nettle sareng hips ros dicandak dina jumlah anu sami. Tuluy tuang bérés réngsé cai ngagolak. Dina sagelas cai anjeun kedah nyandak dua puluh gram koleksi. Éta saé pikeun nempatkeun sagala hal dina thermos, sabab anjeun kedah keukeuh sahenteuna opat jam.

Filter sareng inuman. 200 ml inuman tiasa dikonsumsi tilu kali sapoé - kakurangan vitamin bakal surut!

Ségét jukut primrose kukus sareng sagelas cai anu ngagolak salami tilu puluh menit. Urang nyaring sareng nginum 70 ml inuman satengah jam sateuacan tuang.

Naon atuh tuang kalayan kakurangan vitamin?

Dina musim semi, perhatian khusus kedah dibayar kana dahareun. Salah sahiji vitamin anu paling penting anu nguatkeun sistem imun nyaéta vitamin C. Kapanggih dina sadaya jinis kol, bawang héjo, currants, sareng buah jeruk. Tapi penting pikeun émut yén nalika perlakuan panas vitamin ieu dirusak.

Nutrisi séhat pikeun kakurangan vitamin

Sareng kakurangan vitamin A, pamekaran awak kalaunan. A seueur vitamin A kapanggih dina wortel sareng labu. Penting pikeun sistem imun, sareng ogé ngajaga kulit dina kaayaan anu saé.

Для головного мозга необходимо употреблять рыбу. Это витамин D и полезные жиры. Этот витамин содержится также в молочных продуктах, яичных желтках. Он помогает укреплять кости, зубы.
Antidepresan alami anu saé anu endah nyaéta vitamin B1. Anjeunna tanggel waler pikeun sistem saraf, metabolisme.

Hadir dina sereal, legum, daging, kacang. Walnut ngagaduhan seueur vitamin sareng mineral.

Pikeun ningkatkeun nyerna, kol kedah ditambah kana dahareun. Éta ngandung kalium, vitamin C sareng PP, ogé serat alami.

Sareng sering anjeun kedah aya dina hawa seger, sareng henteu tempatna di payuneun TV di bumi. Maka kalemahan cinyusu sareng kakurangan vitamin moal pikasieuneun.

Sateuacan nganggo decoctions herbal atanapi produk sanés, kami wani nyarankeun konsultasi ka dokter!

Loading ...

Tambahkeun komentar

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *