Naon fisioterapi?

Naon fisioterapi? prosedur etil fisioterapeutik anu béda, upamana, Fisioterapi elektroforesis (tina basa Yunani ph # 253; sis - alam sareng terapi), bagian tina ubar anu ngulik sipat penyembuhan faktor fisik sareng ngamekarkeun metode pikeun dianggo ku tujuan terapi sareng prophylactic ...

naon vagotonia?

naon vagotonia? Dear Zara! Dina sistim saraf awak manusa, sajaba puseur sarta periferal, dileupaskeun esch sarta disebut sistim saraf otonom, anu dina gilirannana ieu digambarkeun ku dua spésiés: nu parasympathetic ...