Diaskintest

Diaskintest eta salaku Mantoux positif goréng, négatip ogé ... poshartes nu expanses tur tingal redness kedah na éta rupa. Sateuacan 20 norma mm (diaméterna kokotor beureum). ...

cageur adenoids

cageur adenoids 1.Travu celandine, nalika eta mekar, pulas dina coét daging, squeeze jus. Dina 1 20 serelek ngeunaan cai jus dripping. 2. Perlakuan pikeun adenoids mangrupakeun campuran madu jeung bit. ...

polyoxidonium

Suponsor polyoxidonium Polositoksida dipaké digabungkeun sareng obat-obatan sanésna sakumaha anu dijéntrékeun ku immunologist. Pangaruhna pasti positip. Hayu anjeunna ngabantosan anjeun ogé. Budak kami leres-leres ngabantosan, tapi urang nempatkeun anjeunna ...