Kumaha ngabersihan liontin emas - cara 6

Emas mangrupikeun logam anu éndah, mahal, tapi sanaos waktos tiasa éléh radian sareng kilauan anu murni. Perhiasan emas - pendants sareng pendants - janten kotor sareng luntur, ditutupan ku piagam anu leueur. Aranjeunna périodik kedah ngatur beberesih.

Pikeun para perhiasan, jasa sapertos kitu bakal ngarugikeun anjeun mahal. Naha mungkin pikeun ngabersihan perhiasan emas nganggo leungeun kuring sorangan?

Pikeun prosedur ieu, anjeun tiasa nganggo ubar na anu disebut. Sadaya aranjeunna terjangkau, efektif, tiasa mendakan hiasan dina tampilan anu santun.

Sapatu pasta emas pasty

Pembersih emas nganggo témpél GOI

Sampurna ngabersihkeun pendants tina sagala emas, kalebet produk anu nganggo permukaan anu corrugated. Salaku témpél GOI, anjeun peryogi cucuk bulu, amonia, sabun pencuci pinggan sareng sikat huntu.

Léngkah Pembersih:

  1. Mimiti, panawaran témpél kana flap sareng gosip pendant dina sadaya sisi saatos-gancang.
  2. teras nyiapkeun solusi amonia (1 TSP), cai bersih (200 ml) sareng sabun (ogé 1 TSP);
  3. neuleumkeun perhiasan dina cair ieu satengah jam;
  4. miceun emas tina solusina, rubkeun tempat anu didamel nganggo sikat huntu;
  5. bilas barang nganggo aliran cai haneut tina ketok;
  6. Ngusap garing ku lawon beresih.

Cuka, bawang sareng lemon - emas murni anu efektif

Diberesihkeun sareng produk alami cocog pikeun kotoran leutik, copes sareng film anu lisah dina permukaan produk emas.

Kéngingkeun pad kapas kalayan 9% cuka (tabel atanapi apel) sareng usap emas. Tindakan anu sami sareng cukangagaduhan bawang (jusna) sareng seger jeruk nipis.

Cairan Pembersih Perhiasan

Anjeun tiasa sacara gampil mésér aranjeunna di supermarkét atanapi toko hardware. Candak dana anu dimaksud kanggo ngolah emas. Aranjeunna bakal ngandung amonia. Ngubaran liontin atanapi pendant anu nganggo lawon lemes dilapis dina alat sapertos kitu. Upami produk na janten kusam, tempatkeun dina cair lengkep - pikeun sababaraha menit atanapi kanggo waktos disarankeun ku produsén cair pikeun ngabersihkeun emas (dina petunjuk atanapi dina bungkusan).

Perhatosan! Produk amonia aya ngan ukur dianggo pikeun produk tanpa batu.

Solusi amonia

Mésér solusi médis amonia di apoték. 10% cocog. Upami aya anu hilap, urang nginget - ieu amonia. Ngabersihan sapertos resep sateuacanna. Hasilna moal aya anu parah, sareng hargana bakal langkung mirah.

Sejen "cara nini" - cara ngabersihan emas

Naha teu hoyong ékspérimén sareng "kimia"? Coba cabut palantun emas ku cara baheula. Ukur 50 ml bir hampang, tuang endog konéng atos kana wadahna. Kocok campuran sareng, ngambalan wol kapas atanapi rag di dinya, usap hiasanna sababaraha kali. Maka kumbah ku cai bersih sareng garing.

Pastes kasar

Di salon pikeun dijual perhiasan, aranjeunna biasana ogé dagang dina produk perawatan emas khusus. Komposisi anu kasar ieu dina bentuk témpél atanapi gél. Éta didamel dumasar kana jeli / minyak bumi kalayan kapur tulis, magnesia bodas, timah karbonat, batu sédimén (tripoli), corundum (emery).

Dana sapertos kieu anjeun tiasa ngabersihan pendant emas kalayan épéktip-leres, kasumpingan kana kaayaan anu sampurna, caang mewah. Sanaos ayana partikel kasar dina témpél, éta dilaksanakeun sacara lembut sareng delicately. Penjual salon perhiasan nyalira sorangan bersih emas kalayan hartosna upami perhiasan anu "macét" dina jandéla sareng leungit penampilan pikaresepeun.

Kumaha ngabersihan emas di bumi

Loading ...
Dihaturkeun dina mode

Tambahkeun komentar

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *