Niqab: naon? Katerangan, poto

Umat ​​Islam kacida agama. Perwakilan kabudayaan Islam ketat-leres nurut norma-norma sareng aturan agama. Aturan ieu kalebet wajib anu dianggotkeun ku awéwé topi anu nutupan rambut. Salah sahiji unsur tradisional tina papakéan Arab ...