Naon susun?

Naon ari TREMPEL? ieu mangrupikeun gantungan baju Henteu ukur kecap Ukrania, tapi ogé urang Rusia, Belgorod (Belgorod), kuring cicing di dinya kuring sorangan) éta mangrupakeun gantungan jaket pikeun baju - aranjeunna janten di Wikivoyage ...