Manikure mint anu beresih (poto)

Warna mint parantos dikenalkeun salaku tren usum saterusna. Désainer fashion sakuliah dunya aktip ngagunakeun ieu warna hipu anu cepulang-héjo dina kumpulan anu anyar maranéhanana. Anjeunna henteu ngagaduhan sakitar kéngus sareng kuku wanoja di fashion, sabab éta manicure mint ...

Elpiji-mesin (urut): ulasan

Prosedur pikeun restorasi kulit atanapi elpiji-massana munggaran dipaké ngeunaan 30 sababaraha taun ka pengker. Mesin elpiji ieu parantos dikembangkeun ku insinyur Perancis saatos anjeunna kacilakaan, sareng anjeunna kedah ngajalanan tangtu ...

hairstyles trendi footballers

David Beckham, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi sareng seueur bal maén bal sejenna anu inget ka kami henteu ngan ku patandingan kelas anu mimiti, tapi ogé kalayan teukteukan buuk mahiwal. Sajaba bakat olah raga, aranjeunna gaduh rasa rasa éndah. Ngeunaan ...