Kaleungitan beurat ngeunah sareng séhat

Salah sahiji cara anu efektif pikeun menurunkan beurat nyaéta metode Dr Gavrilov. Program réduksi beurat kalebet sababaraha hambalan.

  1. Sacara psikologis leres-leres kaleungitan beuratna, ngaidentipikasi panyabab psikologis ti overeating;
  2. Diajar ngabédakeun rasa lapar sareng napsu;
  3. Sacara laun nyirih awak kanggo mikaresep tuangeun ngabahayakeun;
  4. Bentuk sistem gizi anu leres pikeun masa depan.

Kaleungitan beurat ngeunah sareng séhat

Hésé pisan pikeun loba ngawates dietna. Proses ieu tiasa saderhana ku ngabagi produk anu dalit kana mangpaat sareng ngabahayakeun. Jus anu gunana, salad ti sayuran seger sareng buah-buahan, produk susu rendah gajih, lauk, kadaharan ti laut, sereal, keju keras.

Produk Saat Berat Berat

Panggang, manisan, mentega, saos, kadaharan kaléng, sosej, “gancang” katuangan, kentang (kecuali dipanggang), pisang, buah anggur dianggap ngabahayakeun. Anu paling penting nyaéta diajar kumaha carana ngatasi masalah anjeun tanpa macét.

Runtah katuangan nalika kaleungitan beurat

Nalika ngamimitian ngawatesan nutrisi, perlu diinget yén ieu henteu ngan ukur ngabantosan beurat kaleuwihan beurat, tapi ogé ngabersihan awak, ningkatkeun kabiasaan sareng haté.

Kaleungitan beurat leres

Saha anu hoyong turun beurat kedah ngirangan asupan kalori. Maka awak bakal ngawitan balanja énérgi sorangan - lemak akumulasi.

Kaleungitan beurat leres

Anjeun kedah tuang sawaréh (4-6 kali sadinten). Ulah kalaparan, ngahindarkeun larangan. Upami teu kitu, sikep négatip pikeun prosés kaleungitan beurat bakal ngabentuk, sareng awak bakal mimiti nyimpen gajih.

Ngarobih kana diet anu séhat laun, ulah nyingsieunan diri pikeun jajan, upami sateuacana hoyong tuang.

Olahraga Langsing

Olahraga Langsing

Kelas pendidikan jasmani mangpaat, tapi henteu "ngalangkungan kakuatan". Tangtosna, aranjeunna bakal ngakibatkeun hasil anu langkung gancang. Pikeun jalma anu henteu biasa olahraga, olahraga naon waé bakal kapaké: ngabersihan imah, jogét, leumpang biasa (sakitar 10000 léngkah).

Kalainan dina gizi - kaleungitan beurat séhat sareng ngeunah

Menu diet tiasa dilakukeun sacara mandiri. Hiji set séhat anu diidinan séhat anu ngamungkinkeun anjeun tuang sareng variatif sareng nyugemakeun. Tapi dina waktos anu sami, perlu pikeun minuhan sarat pikeun larangan kalori, ngirangan jumlah porsi. Goreng dicaram.

Kalainan dina gizi - kaleungitan beurat séhat sareng ngeunah

Sarapan gedé, 350-400 kcal. Di handap ieu mangrupakeun kadaharan protéin (endog atanapi hayam, daging, lauk, laut), karbohidrat séhat nganggo serat (sadayana sereal sisikian, sayuran) sareng salah sahiji minyak zaitun atanapi témpél kacang henteu kawon atanapi siki (urbec).

Dahar beurang (300-350 kcal). Sup sayur atanapi supa, borscht (aya puluhan sup na nikmat-low kalori dina ménu), ditambah salad daging sareng sayuran héjo atanapi piring kadua.

Snack dina 150-200 kcal. Biasana éta buah, kacang atanapi roti lapis (ngan tanpa mentega, sosis).

Dinner Daging rendah lemak (kelenci) atanapi udang, cumi, lauk, ditambah bagian ageung tina salad. Volumetric, nyugemakeun sareng rendah kalori - 250-300 kcal.

Manis sareng langsing - cocog?

Késang baju diidinan 2-3 kali saminggu, henteu langkung ti 50 g per panarimaan. Éta tiasa garing buah, stevia, candies gawenan tangan.

Manis sareng langsing - cocog?

Inuman cai 30 menit sateuacan tuang atanapi saatos, saatos 1,5 jam, 1,5-2 liter sadinten.

Anjeun kalana tiasa gaduh cangkir kopi isuk-isuk atawa tèh héjo tanpa gula.

Diet pikeun leungitna beurat henteu ngalamar kalaparan. Ku sabab eta, disarankeun pikeun make jajan séhat. Hasil ngagunakeun metoda kaleungitan beurat ieu dibeungitkeun tina 4-9 kg kaleuwihan beurat pér bulan.

Loading ...

Tambahkeun komentar

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *