Musim semi parantos sumping - éta waktuna turun beurat

Éta pikaresepeun yén biasana di cinyusu awéwé (sareng seueur lalaki) émut yén anjeun kedah leungit beurat! Kahayang ieu dihubungkeun sareng sinar panonpoé anu beuki aktip, ngarobih papakéan usum usum ka anu langkung gampang, sareng prospek usum renang anu langkung caket. Pondokna, dina musim semi jalma sering nangkep kahayang anu nyata pikeun turun beurat. Nya, sabab éta nyertakeun, urang moal tahan deui. Naon anu dipikabutuh pikeun ieu?

Musim semi parantos sumping - éta waktuna turun beurat

Opat "lauk paus" ngarobih spring pikeun leungitna beurat

Anu mimiti, cabut wae di mana waé inpormasi ngeunaan leungitna beurat gancang dina gaya "Gampang sareng Gampang - dikurangan tujuh kilogram per minggu." Éta jelas yén kilogram anu gampang turun, sapertos balik deui, henteu kedah janten nutrisi pikeun ngartos ieu.

Kadua, siap-siap kanyataan yén pikeun leungitna beurat perlu nunjukkeun nunjukkeun kakuatan sareng disiplin diri. Sora ngareureuhkeun pisan, tapi kanyataanana sapertos kitu - pikeun ngahontal sababaraha hasil serius pikeun kaleungitan beurat, anjeun ngan ukur sadar kana prestasi ieu. Janten, urang nganut jalan tina pendekatan sadar kana leungitna beurat di cinyusu. Kusabab kami parantos mutuskeun - kami moal bakal ngarobih!

Katilu, penting pikeun jelas ngartos yén ukuran diet pikeun leungitna beurat nyalira henteu cekap. Pastikeun pikeun kalebet kagiatan fisik anu lumayan. Jog (sapatu khusus diwajibkeun!), Leumpang kalayan antusias nyalira sareng nganggo batang kanggo Nordic leumpang, ngadaptarkeun kolam renang, yoga, Pilates, sareng mésér dumbbells, akhirna!

Latihan bari kaleungitan beurat

Kaopat, langkung saé upami didatangan ahli gizi. Tapi bari kaahlian médis ieu sanés paling umum, sareng éta tiasa nyéépkeun artos seueur, anjeun kedah méréskeun ka diri anjeun anu produk anu anjeun tambihan pon, anu mana anjeun dijamin leungit tina beurat. Tangtosna, kalayan gula sareng pati tiasa kahartos, tapi aya jalma anu leungit beurat dina sereal, sareng aya anu kéngingkeun beurat dina daging.

Nganalkeun pangalaman anjeun di daérah ieu sareng pikirkeun pikeun diet anjeun sahenteuna tilu bulan ka hareup. Éta wijaksana pikeun nyiptakeun menu diet sareng nempelkeun.

Salaku tambahan, aya sababaraha trik anu bakal ngabantosan jalan pikeun ngaleupaskeun pon tambahan.

Trik teu sabalikna, tapi cara pikeun leungit beurat

Manis Seueur jalma anu kaleungitan beurat sareng tetep beurat nyarios: upami anjeun gaduh manisan ngan sateuacan 12 pasosore, ieu henteu ngarugikeun tokoh. Dokter sigana masih mendakan sababaraha panjelasan pikeun ieu. Upami anjeun teu tiasa tanpa gula, maka naha henteu nyobian cara ieu ngonsumsi manisan?

Manisan anjeun tiasa tuang nalika kaleungitan beurat
Késang anu anjeun tiasa tuang kalayan leungitna beurat

Uyah. Ngaluarkeun tina dahareun. Percanten ka kuring, ieu sanés pikasieuneun sigana, sabab sakumna produk ngandung natrium klorin dina sagala rupa kombinasi, sababaraha anu langkung seueur. Salaku conto, kecap kémpél nyaéta produk anu ngandung uyah, seueur bumbu (santen sareng minyak sayurupami anjeun hoyong) salad sayur, anjeun bakal kaseueuran. Ku jalan kitu, lirén pikeun nambihan tuangeun, anjeun bakal reuwas dina sabaraha produk saleresna asin. Contonna, endog endog endog asin waé, tiasa anjeun bayangkeun? Tiilas, tapi bakal nulungan urang leungit beurat!

Sup Citakan sup ka sayur dina diet hadé pikeun nyerna, tapi seueur alesan yén hiji diet sup kalayan bahan sadedri penting nyumbang kana leungitna beurat. Malah Marlene Dietrich, anu henteu ngan ukur diva Hollywood, tapi ogé anu boga rumah tangga anu saé, ngaku ieu. Maca resep slimming sop. Siap nyobian éta?

Sup ka ngeunah sareng séhat pikeun leungitna beurat
Sup na pelangsing ngeunah sareng séhat

Psikologi na. Pasti masing-masing terang ungkapan "tarik diri kita babarengan." Tétéla anjeun tiasa ngalakukeun éta cukup nyata pikeun diri anjeun - sareng ieu bakal ngabantosan diri pikeun leungitna beurat produktif di cinyusu.

Kakuatan dina kaleungitan beurat ku musim semi

Anggap anjeun hoyong tuang, tapi henteu ngan ukur, tapi hiji hal anu henteu matak dina diet anjeun. Cukup clench fists anjeun ketat, sareng ... ieu aneh pisan, tapi éta bakal ngabantosan anjeun tetep tekad pikeun terus jalan anjeun dina kaleungitan beurat.

Sareng ... Urang sudah terang pisan ngeunaan visualisasi sababaraha kahayang. Naha henteu ngagambarkeun gambar impian anjeun?
Nya, anjeun siap leungit beurat ku cinyusu?

Leungit Beurat Ku Cibas
Naha anjeun siap leungit beurat ku cinyusu?
Loading ...

Tambahkeun komentar

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *