Krim "Fajar"

Diantara seueur ubar anu dianggo dina ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan, sigana salah sahiji anu paling terkenal nyaéta krim "Fajar". Naha ubar ieu kanggo sato janten populer di masarakat? Anu mimiti, sakedik perkawis farmakologisna ...