Naon aphids?

Naon aphids? daun hama dahar Aphid, moal aphids. Aphid nyaéta serangga nyedot ukuranana nepi ka 2 mm kalayan awak anu boga warna endog (jeruk, beureum saulas, hideung atanapi héjo). Paling dipikaresep aphid. ...

Sakumaha gancang éta anu Tui?

kumaha gancang tumbuh thuja? upami anjeun nyandak 20cm alit, kusabab sababaraha taun éta, anu ageung dipelak 1.5m henteu nyandak akar? Thuja mangrupikeun koncér; sadayana koncér, dibandingkeun sareng kayu keras, nyokot akar pisan. Ku alatan éta, momen wajib nalika badarat - ...

Kumaha béas tumuwuh?

Kumaha béas tumuwuh? http://ru.wikipedia.org/wiki/Rice Rice (Latin Atawa # 253; za) mangrupakeun halén tina tutuwuhan taunan sareng taunan hérba-kulawarga dina kulawarga sereal; budaya buckwheat. Judul: Kecap béas muncul di Rusia ngan dina ahir abad ka-19, janten turunan ...

Naon jagong?

Naon jagong? Sisikian kualitas handap, sakuduna dituju pikeun pakan ternak (contona, kuda). eta mangrupakeun sisikian anu teu cocog kanggo nutrisi manusa tina segi parameter, tapi patuh saos nyocokeun sato ...