netelakeun

Terangkeun Nalika ngalaksanakeun diajar naon, dua kelompok dipilih. Grup ékspérimén kalebet barudak sareng anu dianggo dilaksanakeun pikeun ngabentuk hiji hal anu ngagunakeun padika khusus. Dina kendali - murangkalih sareng anu mana waé ...

Estu kudu ayat a ngeunaan hawa!

Abdi estu peryogi ayat ngeunaan hawa! Hawa seger pikeun murangkalih. Diperyogikeun sareng mangpaat! A loba senang pikeun urang leumpang! Sareng henteu aya panyakit! ... ku Oksanochka Krynina Napas kuring bangun dina késang tiis kuring bangun di ...