konci TV

TV konci panangtayungan barudak saperti lempengan seklokeramicheskih tur aya hiji fungsi sapertos paménta di #10064 lambar data; siapkeun. #10064; sandi pinter # 10064; #10064; #10174; #10064; Setélan # 10064; #10137; #10064; konci # 10064; #10137; #10064; siapkeun. #10064; Sandi susunan atawa robah #9998 TV sandi; standar sandi #12300; 0000 # 12301 ;. ...

headphone ajakan jeung Bass alus

Béja kuring headphone nganggo bass Audio-Technica ATH-CK303M alus anu cepil Tingali kana "vstutkom" kuring didinya kuring sorangan vrales bluetooth headphone. 2.1 nyandak. Abdi henteu mendakan anu langkung mirah, tapi tong aya, langkung saé pisan. Kanggo ...