Anu kudu mimiti ngomong pantun?

Saha anu kedah kumaha pangheulana? saurang lalaki anu tiasa pangheulana ngucapkeun salam kumaha sareng henteu lami umur anjeunna ... salaku aturan, saha waé anu nyaremkeun pisan anu pangucapna. salam ka anu datang, sareng di jalan, anu mimiti perhatosan, ...

Kitu ogé ti di imah persis cut busa

Kitu ogé ti di imah persis motong busa di jéntré tur mibanda gambar: http://sovetolog.com/index.php?name=newsop=viewid=192 péso seukeut tur nginum. Aya husus. alat, tapi pikeun produksi. http://www.bosch-professional.com/ru/ru/ocs/инструменты/101352/5753/пила-для-пеноматериалов/gsg-300/ do Tina tilu Panungtun reek, ...