Kumaha narik buah flies?

Kumaha miceun Drosophila? aranjeunna henteu hirup sapertos kitu, miceun buah anu rusak, nutup tong sampah tiasa langkung caket atanapi naon waé anu anjeun gaduh di dinya, solokan mash anjeun dina sampah ... umumna teu aya sumber anu teu aya héran lapar ...