Naon bahan bahan cair?

Naon bahan bahan cair? Kasaimbangan saham, anyar sareng dipaké. bahan anu sesah pikeun nerapkeun. Saham Illiquid, jangka panjang cepayan anu henteu atos sareng henteu bisa direalisasikeun kusabab perencanaan kirang sareng ngarugikeun kualitas ...

Naon kauntungan buku ??

Naon anu panghasilan disimpen? Pangasilan dipikagaduh - indikator kaayaan finansial ti lembaga keuangan, dianggo ku manajemen kaputusan sareng pangaturan antara bank. Keuntungan neraca kasaimbangan - total, total kauntungan tina perusahaan anu katampi kanggo tangtu ...

Naon konvérsi a?

Naon konvérsi a? Konvérsi (tina lat. Konversi Conversio, Transformasi, Parobahan): Konversi Téknologi Kimia, prosés ngolah gas pikeun ngarobah komposisi campuran gas anu aslina; Konversi dina pamasaran Internét nyaeta rasio jumlah nu datang ...