aplikasi gudang.

Pernyataan gudang. Henteu aya napel na ordo. Aplikasi tiasa disimpen di folder anu misah, sarta anjeun tiasa nempatkeun dina file pribadi. Jeung kunaon nyieun salinan? Pernyataan ngajadikeun henteu bédana, dasar pikeun ...