Nangtukeun kakuatan

Masihan definisi gaya C # 769; la kuantitas fisik, anu ngarupakeun ukuran tina intensitas akibat anu aya dina awak awak awak-hal anu sanésna, langkung kana sababaraha konteks. Gaya anu dilarapkeun kana awak gegedéan ngabalukarkeun parobahan lajuna atanapi ...