Dimana Transilvania?

Dimana Transilvania? Romania oh, naon sadayana pinter, geus pikasieuneun, dibuka Internét sareng pamer). Anjeun ngadangukeun tatanggana - I am ti Moldova, urang téh tatanggana jeung Romania. Transilvania mangrupakeun daérah Romania, ayana antara ...

Ibu Italia ...

Ibu kota Itali ... Kusabab 1871 taun, dina kaayaan Victor Emmanuel? Iraha Italia ngahiji? Wangunna ti Roma dipikanyaho ku dinten anu paling caket (anu ditaroskeun sajarawan cermat) - 21 April 753 taun ...

gunung di amerek kalér

Pagunungan di Amérika Kalér Appalachian Colorado *** Pagunungan Rocky (Pagunungan Rocky Inggris), dina sistem Cordillera Amérika Kalér, di beulah kulon Amérika Serikat sareng Kanada, antara 60 sareng 32 p. w Lokasi dina peta ...

Elista dimana nya?

Elista dimana aya? Upami anjeun ti Moskow, anjeun moal kahartos), tapi upami anjeun ngajar géografi di sakola, anjeun bakal mendakan Kalmykia dina atlas) Elista mangrupikeun ibukota. Mari Wilayah http: //www.gorod-elista.ru / ...

Anu anjing ieu? Naon nami monumen?

Anu saha anjing ieu? Naon nami tugu na? mumu ... Tugu ieu didédikasikeun kana sikep manusa pikeun sasatoan anu teu padumukan. Di lobi stasiun metro Mendeleevskaya, paréntah ka Sympathy parantos dibuka. Ayeuna panumpang tina kereta bawah tanah bakal dipanggih ku parunggu ...