Bélorussia.

Bélorussia. 1) Profitability tina EGP Républik Bélarus Bélo di theropa wétan ofropa. Di beulah kulon diwatesan ku Polandia, kalér-kuloneun Lituania, di kalereun Latvia, di kalér-wétan sarta wétaneun Rusia, di wewengkon kidul Ukraina.…