Naon torornado?

Naon torornado? Iraha angkat ka toilét serius? Ieu salah sahiji cataclysms puting beliung mangrupa fénoména atmosfir anu kasampak siga corong anu gancang kalayan jangkungna nepi ka kilométer 1,5, anu muncul tina thundercloud ...

Dimana Gunung Mashuk.?

Dimana Gunung Mashuk.? Mashuk kasohor dua hal: aranjeunna ditémbak di dieu Lermontov (anjeunna sanés sapertos jawara) sareng kasang tukang tukang Misha Galustyan ti kami Rashi muterkeun peran televisi Pyatigorsk dina anjog. Muhun ...

Monténégro mangrupakeun nu nagara? Eropa

Monténégén aya di mana nagara? Montropa Monténégro mangrupakeun urut Républik Yugoslav, ayeuna mangrupakeun nagara bebas. Hideung # 769; Ria mangrupakeun nagara di tenggara Europeropa, di basisir Adriatik di Samenanjung Balkan. Dikumbah ku Laut Adriatik, boga wates daratan sareng ...

iklim Afrika.

iklim Afrika. Hiji bagian badag of continent perenahna antara dua tropis. Dua kali sataun panonpoé di wewengkon ieu di beurang nangtung di zenith, sarta posisi lohor panghandapna na tentang éta ...

dimana janten Krimea?

Dimana Sevastopol lokasina? Di Bumi pangeusina Di beulah kidul di jazirah Crimean. di Crimea Di bulan di wewengkon sagara Bur ... Ukraine. Crimea Sevasto # 769; pol (Ukrania Sevastopol, Crimean Tatar. Aqyar) mangrupikeun kota anu penting di Wikivoyage, ...