Kumaha cara milih ski?

Kumaha cara milih ski? Upami perlindah sareng sapatu kanggo sapatu deui teras ngagaleuh dendas anu dipikanyaho Fisher, Madchus Atomic, Rossignol! (pikeun upami harga lamun anjeun pro, tuluy skis profésional panggedena teu mirah 8500 (phisher)) ...

TISA ski - saha merekna?

TISA ski - saha merekna? Perusahaan Novasport. AS Rusia dina pendapat abdi Ukraina. sanaos kuring salah salah Tangtosna, usaha gabungan Ukrania Fisher-Mukachevo mangrupikeun hiji-hijina produsén ski di Wikivoyage. Usaha gabungan ngahasilkeun skis pikeun ...