nu bit keur tinju

nu bit anu beginners tinju. Hal ieu teu diwenangkeun pikeun sagala atlet kompetisi nyokot up tinju menne 3-bulan. ngurangan 3. 5 kudu meunang gelut sapanjang taun pikeun beginners di kompetisi ...

efek samping tina creatine!

efek samping tina creatine! sakabéh ieu respon raznomu- awak kana kasalahan nu lalaki teu nyalira ngarugikeun! alus tuah!)))) Hehehe, keram, diare ... masal, ngajentrekeun, ketahanan))) pobochki teu aya bewara ...

Naon glutamine na naon eta eats?

Naon glutamine sareng naha éta didahar? Glutamine mangrupakeun asam amino ésénsial anu bagian tina protéin sareng dipikabutuh pikeun pertumbuhan otot anu efektif sareng ngadukung sistem imun ... neda langkung pondok supados maksakeun ...

Naon teu squat nu?

Naon teu squat nu? + 5 réaksi pikeun erektsii + 20 Squats ningkatkeun otot x * py.Ona janten langkung elastis. atawa sabaraha Sit-up jadi latihan on burit éta (ogé, diuk-up kedah ogé shakes nu imbit) mangrupakeun ...

Kumaha cara nyieun curls

Kumaha cara ngagampangkeun Téhnik 1 Lampu di lantai jeung ngabengkokkeun tuur anjeun di pojok-katuhu. Suku abut lantai. Sempet leungeun anjeun ka tukang sareng 2. Pokus panon anjeun kana siling. 3. Jieun ...