Naon latihan interval?

Naon latihan interval? Latihan interval nyaéta sakumpulan latihan fisik tina sagala rupa inténsitas sareng arah, digabungkeun numana prinsip bolak beban. Apal yén latihan interval nyaéta latihan intensitas sedeng sareng luhur, ku kituna ...

Ngawartosan abdi dimana kunauh éta

Ngawartosan ka mana aya trapezius. Otot Trapezius (lat. Musculus trapezius) mangrupakeun otot lega datar anu atos aya posisi deet di bagian tukang beuheung sareng bagian bagean tukang. Otot trapezius mibanda wangun segitiga, dasarna ...

Vitamin B1 B6 B12 di olahraga

Vitamin B1 B6 B12 dina olahraga I tuang B6 unggal dintenna (sareng ayeuna ogé) hadé henteu nyandak aranjeunna tina aranjeunna. _) __) _) _) Vitamin B6 (pyridoxine) Ilubiung dina prosés tumuwuhna protéin ...

Ksкурс ka kaliwat ... Saha Inga Artamonova?

Pelesir kana jaman kapungkur ... Saha Inga Artamonova? Budak awéwé kasebut teu lami dugi lima taun nalika perang mimiti. Aranjeunna cicing ti leungeun ka cangkem, sareng ka dirina, sakumaha ipis salaku agul jukut, sababaraha jinis panyakit anu terus clung. Tapi hiji dinten, ...

pamaen voli pangbadagna?

pamaen voli pangbadagna? Abdi henteu kuat di olahraga ieu, kajaba Kati Gamova kuring henteu terang saha waé. SUNDA vololis pangalusna: USSR: Dina ahir dalapan puluh, majalah Sport di USSR ditanya para ahli ngarah ...

Naon anu ngompa?

Naon anu ngompa? !!!! Pamping - sakumaha sadaya parantos parantos nyarios yén anjeun ngompa otot (pikeun ngeujakeun fascias (kantong anu aya organ sareng otot dina urutan sangkan ngajaga sareng ngawétkeun yén asli ...