Twister game: aturan

Naon anu kudu dilakukeun sareng perusahaan anu ramah, alam nalika barbecue teu acan siap, teu cukup rakét pikeun sadayana, sareng langkung ti ngan ukur energi sareng kahayang pikeun nunjukkeun diri sareng ngajadikeun batur seuri? Waktos kanggo nyandak ...