Kumaha nuturkeun dahareun plum pikeun leungitna beurat

Dina usum gugur, salah sahiji diét anu pang populerna nyaéta plum. Panen beunghar tina plum asak sareng séhat ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun buah pikeun nuturkeun anu béda: gancang, panjang, mono-diet atanapi dicampur.

Kumaha nuturkeun dahareun plum pikeun leungitna beurat

Diet Plum: Kauntungan

Leungitna beurat dina diet plum utami kusabab pembersihan kuat peujit sareng karya aktif saluran pencernaan.

Plums - buah éta ngeunah, anu hartosna yén dahareun bakal mawa kanikmatan. Buah bakal ngabantosan sanés ukur ngirangan beurat, tapi ogé ngudag awak sareng vitamin E, A, C, kelompok B sareng microelement sapertos séng, tambaga, beusi, potasium, yodium, sareng sajabana.

Mangpaat tina diet plum

Sadaya jinis plum beunghar ku pektin, anu ningkatkeun patency peujit sareng peristalsis. Dina pangaruh komposisi anu mangpaat, solokan nurunkeun tingkat koléstérol, metabolisme diaktipkeun, kaséhatan sareng penampilan ningkat.

Élmuwan berpendapat yén buah-buahan ieu, utamina upami dikonsumsi kalayan kulit, nyegah sél kanker tina tumuh.

Versi munggaran ngeunaan diet plum: dina 3 poé

Éta diwangun ku tuang tilu dinten per 1 kg tina plum seger tina poék unggal poé. Marengan plum, anjeun tiasa tuang kéju pondok gajih rendah, nginum kefir rendah lemak, cai mineral, green tea sareng cai polos.

Dine kedah janten sup sayur sareng jumlah minimum uyah. Roti tiasa hideung atanapi tina tipung sisikian (henteu langkung ti 200 gr per dinten). Séréal gandum sareng sereal dina cai, hayam pindang (henteu langkung ti 150 gr per dinten), endog 1 kanggo sasarap atanapi sonten jajanan ogé diidinan.

Versi diet munggaran kalayan plum

Pelayanan sayuran sareng sayuran héjo ogé ditingalikeun - dina unggal tuangeun di 150-200 gr.

Dina larangan kasebut, alkohol, roti bodas, daging, kaldu daging, kentang sareng tuangeun kalori tinggi, ogé gula sareng manisan.

Kalayan prinsip-prinsip nutrisi ieu, plumét tiasa jumlahna ka 1-2 kg per tilu dinten dina diet plum. Tapi hal utama nyaéta detoksifikasi peujit bakal kajadian, anu pasti bakal mangaruhan kasehatan, kaayaan kulit, prestasi (sadayana bakal ningkat!).

Versi kadua diet plum - durasi dinten 7-10

Kalayan metoda ieu, anjeun tiasa ngalebetkeun produk dina ménu iwal ti ieu:

  • gula;
  • piring tipung bodas sareng roti bodas;
  • daging lemak sareng sadaya pangan gajih;
  • alkohol, inuman amis;
  • naon waé anu digoréng;
  • genah tuangeun sareng tuangeun gancang;
  • produk confectionery;
  • produk susu gajih tinggi.

Kumaha ngagunakeun plum langsing

Dina perwujudan ieu, solokan sapertos kitu moal dina ménu. Disarankeun make jus seger ti buah séhat. Anjeun kedah nginum éta dina cangkir (200-220 ml) sateuacan tuang, sateuacan tuangeun utama.

Plum pikeun leungitna beurat - cara makéna

Éta aman pikeun nganut diet sapertos kanggo langkung lami ti sapuluh dinten. Tapi, pilihan kadua dibatesan pikeun kasadiaan usumna buah musiman. Jus kaléng, anu gula biasana tambah, henteu cocog. Lantaran kitu, pas potong, tos lami kana diet ieu. Anjeunna bakal ngantepkeun tuang dugi ka 5-6 kg dina dinten 10-14.

Efek samping, contraindications

Patuh sareng diet plum, khususna dina dinten munggaran, tiasa dibarengan ku efek samping. Kanyataanna yén plum boga pangaruh laxative dina peujit. Purifikasina tiasa diteruskeun sacara aktip sahingga anjeun kedah betah di bumi sareng henteu ngantunkeun kanggo lami. Titik ieu kedah dipertimbangkeun.

Efek samping, diet plum contraindications

Kadang-kadang salami diet plum, jalma ngalaman nyeri beuteung di handap, perasaan beurat dina beuteung. Dina hal ieu, anjeun kedah ngirangan porsi buah atanapi ngaganggu diet seueur.

Métode plum kaleungitan beurat - boh dina buah seger sareng jus - kontéterasi dina diabetes, patologi kronis sistem pencernaan, kakandungan sareng nyusoni.

Sateuacan nerapkeun diet plum pikeun leungitna beurat, konsultasi sareng dokter sareng ahli gizi!

Loading ...

Tambahkeun komentar

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *