Naon penta trik?

Naon penta trik? Sél Koga 5 damel ku hiji pamuter. Meureun trik hat 5? Bola 5 dipesen ku saurang pamaén pikeun pertandingan !! !! Defoe Jermaine dirancang skor sapertos di pertandingan !! ! ...

naon hartosna kecap "Amkar"

anu hartosna kecap "Amkar" tiasa balma Amkar klub ti Perm, didirikan taun 1993, parantos maén dina kajuaraan Rusia ti saprak 1995, ti saprak 2004, maén dina Liga Premier Rusia. Imah ...

ukuranana bal maénbal jeung tujuan?

ukuranana bal maénbal jeung tujuan? History1863 Parentah munggaran dina aturan keur ukuran bal maén bal .1875 Dina tekenan tina Asosiasi Maén Bal Sheffield, FA Inggris nyangkut aturan resep aturan pikeun ngajalanan gerbang dina aksara gancang sareng larangan ...

Ngaran lengkep Pele?

Ngaran lengkep Pele? U # 769; dson Ara # 769; ntes do Nasimé # 769; ntu Edson Arantes do Nascimento E # 769; dson Ara # 769; ntes do Nasime # 769; ntu, kéngingan salaku Pele # 769; (Port Edison Arantes do Nascimento, Pel # 233 ;; lahir di 1940) Brasil Pinunjul ...

Naon Liga Champions?

Naon Liga Champions? Ieu mangrupikeun Championship Club Europeanropa. Liga Champions mangrupakeun kompetisi maén bal internasional dimana klub pangluhurna dina kajawaraana miluan individu. Jumlah tim anu milu dipilih gumantung kana klub teh ...