naon taman?

Naon tamanna? Naha Yamakashi katingali? Ieu mangrupikeun olahraga anu ekstrim di kota anu aya dina gerakan gerak-gerak tinggi dina bumbung sareng tembok imah, luncat, pirouette, jsb. Parkour mangrupikeun seni gerakan rasional sareng ngatasi halangan, sakumaha aturan ...

naon Kyokushinkai

Naon Kyokushinkai? Ieu arah arah karate. Anjeun tiasa nyarios sakola. aranjeunna parantos nyerat ngeunaan kyokushin ka anjeun di luhur, éta henteu aya akal pikeun ngulang diri ogé. sareng beubeur - éta dipercaya yén éta beureum, malah pangadeg M. Oyama ...

Naon putus na ténis?

Naon putus na ténis? meureun dasi-break (Basa Inggris dasi-break, sacara harfiah ditarjamahkeun tina breaker Inggris draws) Nu disebut kaulinan disingget, dimana skor sanés prosedur anu ditarima sacara normal, teras nahan ...