Artikel 186 KUHP

Artikel 186 KUHP luyu jeung Seni. 99 Code of Prosedur Pidana Waktu keur mutuskeun on kudu milih hiji ukuran preventif ngalawan disangka atawa dituduh committing hiji kajahatan jeung tekad sahiji na ...

duanana ngawangun tim investigative?

duanana ngawangun tim investigative? Gumantung kana sifat hal, nu ditalungtik. Tapi ditangtukeun ku jumlah jeung wangunan kualitatif. Sasuai, penyidik ​​bisa jadi kaasup kalayan sababaraha pangalaman, rupa ahli cacah operetivnyh staf mater maranéhanana hartosna ...

Naon aplikasi?

Naon petisi? Punten panaroskeun saksi. Anjeun bakal gaduh hak janten panyidik. Anjeun tiasa - tingali artikel 56 UU Pidana Pértip Républik Rusia. Saurang saksi gaduh hak: 5) file petisi sareng file keluhan ngeunaan tindakan ...