naon hiji pagawe di réduksi a

naon hiji pagawe anu dijudulan nalika ngurangan Hiji dunungan saatos terminasi kontrak pagawean di sambungan ku alatan ngurangan jumlah karyawan atanapi staf atanapi liquidation organisasi wajib mayar para karyawan: gajih kanggo ...