EDV na EBC.

EDV sareng EBC. EBC (santunan moneter bulanan) pikeun mayar perumahan sareng jasa komunal. EDV (pamayaran kas bulanan) kanggo anjeun cacad kelompok ka-3. Ukuran ukuranana pinuh nyaéta 1447 rubles. Ukuran "pakét sosial" - ...