Kumaha sangkan hiji banding ka otoritas kaayaan? Masihan conto plz bener butuh

Kumaha sangkan hiji banding ka otoritas kaayaan? Masihan conto plz estu kudu http://ps.112.ru/portal/dt?PortalMainContainer.setSelected=DefAppeallast=falseisAgreement=trueappealType=defencedivision=1divisionText=РРР RRSSRR http: // Pamaréntah. RF / online / http: // perlakuan. Presiden. RF / Sun wungkul. Ieu ukur perlu ngarti yen perlakuan kedah make akal pikiran sarta ...

panalungtikan Administratif ???

panalungtikan Administratif ??? § 28.7. Administratif Code panalungtikan Administratif 1. Dina kasus dimana sanggeus beungeut hiji ngalanggar administrasi pikeun ngalaksanakeun ujian atanapi tindakan prosedural séjén nu merlukeun waktu-consuming, dipigawé hiji panalungtikan administrasi. 2. ...