Meuli jaminan ku bank

Galeuhan harta cagak ngalangkungan bank bakal dikaluarkeun deui ngan kuring henteu yakin yén bank ngagaduhan hak ngajual harta ieu nyalira, saprak Hukum Federal "Dijamin Kaamanan" nyayogikeun prosedur anu béda, sareng hukum féderal "Oh ...

Naon sumber daya ékonomi?

Naon sumber daya ékonomi? Sumberdaya sumberdaya Ékonomi Ekonomi Sunda (ti adjuvant Perancis. Ressource) Konsép dasar ékonomi, harti sumber, sarana mastikeun produksi. sumber daya ékonomi dibagi kana alam (atah, geophysical), ...

Kawajiban - Naha éta pajak?

Kawajiban - Naha éta pajak? enya Tugas mangrupikeun bayaran anu dikumpulkeun ku badan resmi anu sah dina ngalaksanakeun sababaraha fungsi, dina jumlah anu diatur ku panerapan nagara. Waragad kalebet, khususna, pendaptaran sareng tugas cap, ...