Kakuatan Pangacara Maksimum

Naha kuring butuh kakawasaan pengacara, émutan kuring, ampir unggal dewasa terang. Ieu mangrupikeun dokumen anu leres, contona, ngeunaan manajemén transportasi, janten wakil di sagala rupa organisasi, pikeun ngalaksanakeun tugas-tugas sanés anu aya hubunganna sareng dokuméntasi. Ku batur ...

Conto kaunggulan hukum hukum

Saluyu sareng panerapan dina Persekutuan Rusia, pembentukan hubungan kausal mangrupikeun titik wajib dina panalungtikan kejahatan. Éta mangrupikeun hubungan antara peristiwa atanapi kaayaan tertentu sareng hasil ahir hiji lampah anu teu disalahi hukum atanapi henteu dilaksanakeun. Janten ...