Bursa Program FLEX

Bursa Program FLEX FLEX Program Exchange pikeun siswa SMA mangrupakeun program pertukaran gede pikeun siswana sakola sekundér tina urut nagara Uni Soviét, nu ngamungkinkeun siswa diajar pikeun sataun di Amérika Sarikat. Ieu ...