Naon masarakat dina sosiologi?

Naon masarakat dina sosiologi? Konsep anu sosial di sosiologi boga sawatara sudut pandang. Istilah ieu bisa dianggap salaku pangumpulan jalma saluyu kapentingan-kapentingan maranéhanana, hiji gugus pakaitan anu berbasis kelas atanapi dasar dasar, anu nunjukkeun ...