Titik IQ jalma kawentar

IQ titik jalma kawentar Albert Einstein (ilmuwan) 200 Honore de Balzac (panulis) 187 Bill Gates (pangusaha, programmer) 160 Alexander Solzhenitsyn (panulis) 159 Jessica Alba (aktris) 151 Vladimir Putin (politikus, présidén) ...

Naon hartosna kecap "breach"?

Naon hartosna kecap "breach"? Sumpah: Breach # 769; tnesov. alihan sareng saé. ngaleupaskeun -damel. 1. alus. Parahu. 2) 1. gembleng. Ngomongkeun bohong, ngabohong, ngabohong. 2. alihan. Omongan omongan kosong, ngobrol. Kamus panjelasan Yandex

kapribadian sosialisasi rencana

Kapribadian Sosialisasi rencana rencana: 1. Sosialisasi tina kapribadian 2. Mékanisme sosialisasi 3. Tahap sosialisasi 4. Lembaga sosial 5. Jalur kahirupan individu ka sosialisasi tina kapribadian Prosés sosialisasi, ogé hasil tina asimilasi sareng aktip ...

Naon panempo dunya?

Naon sudut pandang dunya? Worldview - sakumpulan prinsip, pandangan sareng kapercayaan anu nangtukeun arah kagiatan sareng sikep kana kanyataan hiji individu, kelompok sosial atanapi masarakat sacara gembleng. Éta diwangun ku unsur anu kagolong ...

ngawartosan aphorisms ngeunaan singa

nyaritakeun apaurusisme ngeunaan singa Sigana ceuk Victor Hugo: "Kuring langkung resep janten buntut singa batan sirah mabur." Sanaos kuring kadang-kadang milih anu sanés. Éta langkung ngagem pikeun kuring pikeun nyandak Golden Singa pikeun peran utama tibatan Oscar pikeun ...

kumaha carana ngamekarkeun horizons?

kumaha carana ngamekarkeun horizons? aranjeunna teu ngembangkeun cakrawala, maranéhanana dilegakeun. Hormat heureut jalma-jalma anu dibui kana harepan sahiji musibat sempit, ngagedinkeun, kabetot, diajar tina sastra, komunikasi, hirup hirup anu beunghar ... Abdi tiasa ...

Naon konflik?

Naon konflik? Konflik umpch nyaéta normal. Éta ngalaman internal sareng externally. Hal anu diresmikeun mangrupikeun fénoména anu normal, pertanda kamekaran sareng kamekaran anjeun: fivfvf Konflik I (tina lat. Konflikus clash) pasea sabalikna ...