Insurgent anu ieu ??

Saha anu pemberontak ?? Orang jahat (pemberontak, insurgentes) - unit bersenjata tina populasi sipil, nentang pihak panguasa. Kadang-kadang éta ogé disebat pédah Angkatan Darat, sanaos aya sababaraha kamiripan antara pihak anu ngabédakeun sareng anu nyasar. Biasana pemberontak ...