Naon alignment

Naon ampir alignment sarua yén ngan leuwih akurat calibration http://club.foto.ru/info/articles/article.php?id=110 e teu nedunan euweuh adjustment nalika lensa teu pakait jeung kualitas na mulang. (Ti dinya. Justiere reconcile), pamariksaan jeung ...