Huawei mangrupikeun supplier utama 5G di Rusia

Masalah anu aya dina hubungan perdagangan antara Cina sareng Amérika Serikat, dimana Huawei aya di pusat debat, sakapeung ngagaduhan kontéks anu pikaresepeun. Rusia mutuskeun yén Cina bakal janten supplier utama infrastruktur 5G.

5G di Rusia

Rusia parantos ngagaduhan hubungan anu saé sareng Huawei pikeun sababaraha waktos, janten henteu heran perusahaan Cina bakal nyiptakeun Jaringan 5G. Ku kituna, Huawei janten pamimpin téknologi 5G di pasar Rusia. Perusahaan parantos bulan ieu tos dibuka zona uji 5G anu munggaran di Moscow.

Ieu mangrupikeun warta saé pikeun Huawei, sakumaha Rusia merencanakeun nyieun sambungan 2024G di sadaya kota utama dina taun 5. Zhao Lei ti Huawei nyarios yén perusahaan parantos damel babarengan sareng Rusia salami 22 taun sareng kerjasama ieu ngembangkeun. Sumawona Huawei parantos mikir ngeunaan ngamekarkeun standar 6G.

Loading ...

Tambahkeun komentar

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *