Smartphone smartphone Nokia 2.3 ngagaduhan otonom dugi ka 2 dinten

HMD Global parantos ngumumkeun telepon anggaran énggal di Mesir. Sedengkeun anu paling nyangka peluncuran Nokia 8.2, kanyataanna, kagiatan ieu dimaksudkeun pikeun ngaluncurkeun Nokia 2.3.

Ieu mangrupikeun gadget tingkat asupna sareng desain anu hadé sareng otonom dugi ka 2 dinten. HMD Global nyatakeun yén alat parantos siap dianggo sareng Android 10 sareng engké. Éta ogé ngajangjikeun pamutahiran perangkat lunak 2 taun sareng pamutahiran kaamanan taun 3.

Nokia 2.3 masih tiasa mangrupikeun salah sahiji telepon tingkat éntri pangutusna anu dileupaskeun dina taun 2019. Sanaos reureuh, dimana alat anu ayeuna aya, bagéan pungkur tétéla janten pikaresepeun. Di tukang aya cangkang polimér anu gaduh desain nanotextured tilu-diménsi.

Nokia ogé nyiptakeun skéma warna anu pikaresepeun - biru-héjo (cyan) anu narik perhatian anu langkung, beige sareng abu (areng). Sapertos smartphone Nokia anu sanés, hal ieu ngagaduhan tombol anu misah pikeun nyauran asisten sora Google.

Loading ...

Tambahkeun komentar

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *