Kumaha ngukur induktansi of coil nu

Kumaha cara ngukur induksi tina coil Freebie moal jalan. Pangukuran induktansi sanés mangrupikeun padamelan anu saderhana, sareng anjeun teu tiasa ngajawabna kalayan multimeter DC waé. Sababaraha pendekatan tiasa dilaksanakeun. Hal-hal heula, induktansi ...

anu nimukeun bohlam

Saha anu nimukeun lampu boh saha anu saacanna dipaténkeun. Sacara umum, bohlam sareng batré heula munggaran anu nimukeun dina Babilonia dina jaman baheula ... penemuan anu urang terang ngeunaan ngan saukur plagiar ilmiah! ...